Menu

Cart

Szállítási feltételek

MPL penco uv nelkulA rendelt terméket/termékeket a rendelésben megadott címre futárszolgálattal kézbesítjük ki. Természetesen lehetősége van a személyes átvételre is.

Ön a rendelésnél kiválaszthatja a megfelelő fizetési és szállítási módot. Ennek függvényében a rendelésnél Ön azt az összeget látja, amelyet fizetnie kell. A jobb oldalon látható két táblázatban tájékozódhat a várható díjakról.

25.000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes!

Emlékeztetőül:

Banki átutalásnál – megadott bankszámlaszámra átutalja a termék(ek) árát, és amennyiben futárszolgálatot választotta, a szállítási díjat. Itt utánvételi díjat nem kell fizetnie.

Postai utánvétnél – ebben az esetben kifizeti a szállítónak készpénzben a termék/termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat.

Helyszíni készpénzes fizetésnél – készpénzben fizeti ki a rendelt terméket/termékeket. Más költség nem terheli Önt ez esetben.

A Sportszervilág KFT. a rendelt terméket/termékeket a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül teljesíti. Amennyiben a rendelt termék/termékek nincsenek raktári készleten ez az idő több hét is lehet. Ennek ideje a gyártó cég raktári készletétől és gyártási kapacitásától függ. E-mail értesítést kap a teljesítés várható idejéről ez esetben.

Több termék rendelése esetén a hosszabb szállítási határidőt kell teljesítési időnek venni.
Amennyiben Önnek a hosszabb teljesítési idő nem felel meg rendelését módosíthatja vagy lemondhatja.

Szállítási és utánvételi díjaink bruttó összeget jelentenek minden esetben.

Kérd a csomagodat FoxPost automatába 950 Ft-ért!

(utánvéttel összesen 1140 Ft-ért)

 Keresd meg a legközelebbi automatát, kattints a képre!

Foxpost banner

 

 

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.