Menu

Cart

Szállítási feltételek

MPL penco uv nelkulA rendelt terméket/termékeket a rendelésben megadott címre futárszolgálattal kézbesítjük ki. Természetesen lehetősége van a személyes átvételre is.

Ön a rendelésnél kiválaszthatja a megfelelő fizetési és szállítási módot. Ennek függvényében a rendelésnél Ön azt az összeget látja, amelyet fizetnie kell. A jobb oldalon látható két táblázatban tájékozódhat a várható díjakról.

Emlékeztetőül:

Banki átutalásnál – megadott bankszámlaszámra átutalja a termék(ek) árát, és amennyiben futárszolgálatot választotta, a szállítási díjat. Itt utánvételi díjat nem kell fizetnie.

Postai utánvétnél – ebben az esetben kifizeti a szállítónak készpénzben a termék/termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat.

Helyszíni készpénzes fizetésnél – készpénzben fizeti ki a rendelt terméket/termékeket. Más költség nem terheli Önt ez esetben.

A Sportszervilág KFT. a rendelt terméket/termékeket a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül teljesíti. Amennyiben a rendelt termék/termékek nincsenek raktári készleten ez az idő több hét is lehet. Ennek ideje a gyártó cég raktári készletétől és gyártási kapacitásától függ. E-mail értesítést kap a teljesítés várható idejéről ez esetben.

Több termék rendelése esetén a hosszabb szállítási határidőt kell teljesítési időnek venni.
Amennyiben Önnek a hosszabb teljesítési idő nem felel meg rendelését módosíthatja vagy lemondhatja.

Szállítási és utánvételi díjaink bruttó összeget jelentenek minden esetben.

Kérd a csomagodat FoxPost automatába 700 Ft-ért!

(utánvéttel összesen 990 Ft-ért)

 Keresd meg a legközelebbi automatát, kattints a képre!

Foxpost banner

 

FoxPost Futár

  • A megrendelt terméket/termékeket a FoxPost futárszolgálat a megrendelés leadásakor megadott címre kikézbesíti.
  • Házhozszállítás esetén általában két-három munkanap a kiszállítási idő, miután futár átvette a csomagot az automatából. Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.
  • Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kap a megrendelő a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
  • A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a FoxPost központi raktárába, majd visszaküldésre kerül a feladó számára.
  • Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján kap értesítést a megrendelő a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. Abban az esetben, ha a csomag kiszállításáról szóló sms üzenetben található kiszállítási időpont nem megfelelő, akkor a csomag várható érkezéséről szóló email értesítésben található linken keresztül a kiszállítás dátumát módosítható.

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.