Menu

Cart
PENCO Massif BCAA 120 kapszula
Nagyít

Massif BCAA 120 kapszula

Array
Fogyasztói ár8890 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 7000 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 1890 Ft
Jelenlegi raktárszint:
4
Szabad formájú elágazó láncolatú aminosavak és arginin különleges keveréke, az izomtömeg védelme érdekében.

Kiszerelés: 120 kapszula

dietasregeneraloizomteljesítménynövelőelotte-15utana-15
Szabad formájú elágazó láncolatú aminosavak és arginin különleges keveréke, az izomtömeg védelme érdekében.
  • Védi az izomtömeget a nagy terhelés során
  • Támogatja az izomtömeg gyarapodását
  • Erősíti az immunrendszert és az ellenállóképességet, növeli a teljesítőképességet
  • Célirányosan védi az izomfehérjéket zsírcsökkentő diéta során
  • Erős regeneráló hatás

Részletes jellemzés:

Az elágazó láncolatú aminosavak (BCAA az angol Branched Chain Amino Acids kifejezésből) a teljes izomtőmeg 30%-át képezik. A többi aminosavval ellentétben a legtöbb BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) a májon keresztül változatlan formában halad át, és az anyagcsere folyamatban csak az izmokban vesznek részt. Ott meggátolják az izomfehérjék lebomlását a szacharid tartalékok (glükogén) kiürülése után, ami az intenzív edzés során előfordulhat. A Massif BCAA összetevői támogatják a növekedési hormon termelődését, továbbá az inzulintermelést, és segítik optimális szinten tartani a tesztoszteron és kortisol mennyiségét. Ezzel megteremtik az anabolikus folyamatok feltételit, melyek a regenerálódást és az izmok növekedését segítik elő. Az edzés utáni anabolizmus, amelyhez a Massif BCAA jelentősen hozzájárul, előfeltétele a további teljesítmény növekedésnek, és a stagnálás elkerülésének minden olyan sportban, ahol az izommunka a döntő tényező.

A Massif BCAA tompítja a fokozott fehérjebevitel kellemetlen tüneteit egyes erő sportolóknál (pl. testépítők, súlyemelők stb.). A nagy proteintartalmú étkezés (azaz több mint 2 g protein/testtömeg kilogram) nem csak magasabb toxikus amónia termeléshez vezet, de a máj képességét is rontja, ami az aromatikus aminosavak feldolgozását illeti. Ezzel felborul az aromatikus és az elágazó aminosavak egyensúlya a vérben, csökken az ideginger átvivők szintézisének sebessége, és megnő a toxikus aminok képződése a központi idegrendszerben.
A máj funkciójának romlása következik be pl. a túlzott alkohol fogyasztáskor, máj fertőzésnél, sokkos állapotoknál, vagy a ionok egyensúlyának felborulásakor is. Minden ilyen esetbe segíthet a Massif BCAA szedése.

Adagolás:

pihenő napokon 2 kapszula 3x naponta étkezés előtt. Edzések vagy versenyek napján 2 kapszula 30-60 perccel a megkezdés előtt, majd 2 kapszula 1-3 órával a befejezés után.

penco-massif-bcaa-osszetevok

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.