Menu

Cart
PENCO Creatine Bar
Nagyít

Creatine Bar

Array
Fogyasztói ár390 Ft
Kedvezmény
Jelenlegi raktárszint:
0
on-order.png
Kreatinos szelet, magas protein tartalommal

Kiszerelés: 50g, vagy 1 karton = 20 db
Ízesítés: áfonya, kókusz csokoládéban

eroteljesítménynövelőegesz-naputana-30

  • Creatine Bar - kreatinos szelet, magas protein tartalommal, ezidáig az egyetlen a cseh piacon
  • A Creatine Bar 2 g tiszta 100%-os kreatint és 28%-ban első osztályú proteineket tartalmaz egy szeletben
  • 2 g kreatin egy szeletben
  • 28% protein
  • A kreatin fokozza a fizikai teljesítőképességet
  • A kreatin javítja a pillanatnyi nagy intenzitású teljesítményt
  • A hatásos kreatin mennyiség = 3 g naponta

Részletes jellemzés:

A Penco Creatine Bar egy kiváló kreatinos szelet csokoládé vagy fehér joghurtos öntetben. 2 g 100%-osan tiszta kreatint juttat a szervezetbe, mégpedig két formában: mint könnyen és gyorsan hasznosítható kreatin citrát, illetve mint kreatin monohidrát. Ezen kívül 28%-ban tartalmaz minőségi proteineket, melyek támogatják az izmok növekedését, és a már kialakult izmok megtartását. A proteinek forrása egyrészt szójakivonat, másrészt tejsavó alapú protein koncentrátum (WPC), amely nagy arányban tartalmaz biológiailag aktív frakciókat, melyeket egyedi, kíméletes metódussal, ún. Cross-Flow mikroszűréssel (CFM) nyerik. Az amerikai áfonya, melyet az OceanSpray márkavédjegy oltalmaz, adja a Creatine Bar kellemes ízét, és ráadásul nagyon fontos flavonoidokat is tartalmaz.

A kreatin fokozza az ismétlődő, intervallumos terhelés során, illetve a rövid ideig tartó, de nagy erőkifejtéssel járó, intenzív terhelés során szükséges fizikai teljesítőképességet. A pozitív hatást napi 3 g kreatin bevitele eredményezi. A kreatint több mint 100 éve fedezték fel, de mint táplálék kiegészítő először 1992-ben szerepelt a Barcelonai Olimpiai játékokon. Azóta rendkívül népszerű lett, és a felhasználása, mint biztonságos és legális ergogén anyag, nagyon elterjedt nem csak a profi sportolók körében. A kreatin természetes módon jelen van az emberi szervezetben. 95% az izmokban koncentrálódik, 1/3-a mint szabad kreatin, a többi foszforizált formában. A napi szükséges menyisége kb. 2 g. Amennyiben a megterhelő edzés során kimerül az ATP (adenoszintrifoszfát) formában tárolt energia, a szervezet a kreatin tartalékokhoz nyúl, melyekben a kreatinfoszfát kész regenerálni az ATP-t, vagyis az izmok összehúzódásához szükséges energiaforrást. Ezzel a mechanizmussal a Penco Creatine Bar hozzájárul az erőkifejtő képesség növeléséhez, valamint a víz megkötésével az izmokban támogatja az izomtömeg növekedését.

A Penco Creatine Bar szelet az intervallumos, ismétlődő, vagy rövid ideig tartó, de nagy erőkifejtést igénylő tevékenységekhez javasolt, amikor nagy mennyiségű energiára van szükség.

penco-creatine-bar-osszetevok

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.