Menu

Cart
Mega Tabs Magnesium 2db-os tasakMega Tabs Magnesium 2db-os tasak
Nagyít

Mega Tabs Magnesium 2db-os

Array
Fogyasztói ár250 Ft
Alapár adóval együtt:440 Ft
Kedvezmény-190 Ft
Az áfa összege 90 Ft
Jelenlegi raktárszint:
188
kiszerelés
A Mega Tabs Magnesium energizáló glukóz tabletták, magnézium és beta-alanin tartalommal, valamint antioxidáns összetevőkkel a görcsök megelőzésére, és az oxidációs stressz ellen.

Kiszerelés: 2 tabletta/tasak, 50 tabletta/doboz
Ízesítés: narancs

antioxidansenergiateljesítménynövelőegesz-napelotte-15

Penco© Mega Tabs Magnesium  glükóz alapú energia tabletta magnéziummal, betalanin és antioxidáns rendszerrel. Megakadályozza az izomgörcsöt.

 • Megakadályozza az izomgörcsöt 
 • Eltávolítja a tejsavat az izomból
 • Egyedülálló antioxidáns rendszer
 • Energia a magas teljestmény fenntarthatósága érdekében
 • Minden tabletta 2500 mg
 • Kellemes narancsos íz

A nagyobb fizikai teljesítmény növeli a szívroham kockázatát és hozzájárul a káros szabadgyökök kialakulásához.

Amikor nagy intenzitással és hosszan végez fizikai teljesítményt, az tejsav képződéshez vezet az izmokban és a vérben, ami az izomfáradtság legfőbb okozója, csökkenti az erőt és állóképességet és kimerültség érzettel jár. Mindezen, végső soron a sportteljesítményünkre negatívan ható körülmények megelőzhetők a Penco© Mega Tabs Magnesium alkalmazásával, első sorban az aktivitás előtt használva.

A Magnézium a pantotén savval együtt gyorsan oldja az izom görcsöt. A magnezium egy eszenciális nyomelem, amelynek számos fontos szerepe van szervezetünkben, így példul nélkülözhetetlen az izom és idegek működésében, számos enzim reakció alkotóeleme, a szívizmok megfelelő működését biztosítja és fokozza a szervezet ellenálló képességét.

A Penco© Mega Tabs Magnesium-ban a magnézium organikus formában, magnézium laktátként található meg.  Összehasonlítva más, nem organikus formáival, ennek hasznosulása jelentősen, majd 90 %-al magasabb. A magnézium abszorpciója és sejtekbe történő bejutása  növeli a B6 vitamin szintet.

Beta-alanin egy természetesen előforduló dipeptid, úgynevezett L-karnozin. Kutatások igazolják, hogy a béta-alanin raktárak feltöltése jelentősen megnöveli a L-karnozin szintet az izmokban. Az L-karnozin legfontosabb tulajdonsága a sportolók számára, hogy a magas tejsavszintet szabályozza az izomkban. Megállapítható, hogy a karnozin 30 %-al növeli a szervezet teljes saját szabályozó képességét.
Egy másik fontos tulajdonosága a béta-karnozinnak az antioxidáns hatása. A, C és E vitaminnal és Q10 koenzimmel együtt semlegesíti a szabadgyököket és megvédi a sejt cellákat a károsodástól.
A glükóz gyors energia forrásként szolgál a maximális hatékonyság fenntartása érdekében és egyúttal a hatóanyagok gyors felszívódását is segíti.

Penco© Mega Tabs Magnesium könnyedén feloldódik a szájban és kellemes narancs ízben fogyasztható.

Javasolt napi adag:

 • Felnőtteknek: 1-3 tabletta naponta
 • 12 év feletti gyermekeknek 1-2 tabletta naponta.

Használati utasítás:

 • Hagyja a tablettát lassan feloldódni a szájban és igyon vizet vagy izotóniás italt
 • Nagyobb teljesítmény előtt 1 tablettát javasolt a tevékenység előtt
 • Egy másikat a tevékenység közben bevenni a fáradtság első jeleinek észlelésekor vagy izom görcs esetén
 • A magnézium és vitamin mennyiség pótlása céljából naponta 1-2 tabletta javasolt

Összetevők:

glükóz, laktóz, magnesium mikrokristályos cellulózba töltött magnézium, C-vitamin (L-aszkorbin sav), citromsav, β-alanin, csomósodást gátló anyag: magnézium sztearát, E-vitamin, aroma, pantotén sav, csomósodást gátló anyagként : kálcium foszfát, B6-vitamin, Q10 koenzim.

Mega tabs Magnesium összetevők

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.