Menu

Cart
PENCO Energy Gel 35g narancs ízűPENCO Energy Gel 35g narancs ízű
Nagyít
PENCO Energy Gel 35g narancs ízű PENCO Energy Gel 35g piros grapefruit ízű PENCO Energy Gel 35g citrom ízű

Energy Gel 35g tasakos

Array
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Jelenlegi raktárszint:
159
Ízesítés
Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal

Kiszerelés: 35 g, vagy 25x35 g
Ízesítés: citrom, narancs, piros grapefruit

allokepessegenergiateljesítménynövelőedzes-kozben

Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

  • szacharidek - speciális keveréke a maltodextrinnek és egyszerű cukroknak
  • antioxidációs rendszer - C és E vitaminok
  • nátrium és kálium iontok


Részletes jellemzés:

Az Ön lábában már az x-edik kilométer van. Az izmai kimerítették szinte az összes tartalékukat.
A lábak egyer nehezebbek, minden lépés megerőltető, és a mozgás egyre lassul. Nincs energiája, elfogyott az ereje, miközben még hátra van több száz méter a célig. Nagyon kemény, de Ön nem akarja feladni.

A folytatás elengedhetetlen feltétele, hogy lassítani kell a szacharid tartalékok (izom glükögén) égetését. És pont erre az alkalomra van itt a Penco Energy Gel - különleges energizáló zselé, amely szacharidek, iontok és antioxidánsok kombinációjára épül. Az Energy Gel növeli a szacharid tartalékok mértékét a fizikai igénybevétel előtt, közben és utána is. Speciális arányban tartalmaz komplex szacharideket (maltodextrint), és közönséges cukrokat (glükózt és fruktózt). A nátrium és kálium iontok pótolják ezeket az ásványi anyagokat, melyek kürülnek a szervezetből az intenzív fizikai terhelés során. A zselé C és E vitaminokban gazdag, melyek megvédik a sejteket a oxidációs stressztől, amely főleg a nagyon intenzív, extrém terhelés esetén fenyeget. Ráadásul a C vitamin nehéz fizikai terhelés során segít fenntartani a normál energetikai anyagcserét, erősíti az immunrendszert és hátráltatja a fáradtság és az idő előtti kimerülés kialakulását.

Amennyiben a sportoló a terhelést megelőzően megfelelően gondoskodik tápanyag és energia bevitelről, a glükögén "üzemanyag", amely az izomsejtekben és a májban raktározódik, nagyjából egy órára elegendő. Ez után a glükogén tartalékok elfogynak, gyorsan csökken a vér cukor szintje, ami fizikai és szellemi fáradtságban nyilvánul meg. Ez egyrészt nehezíti a minőségi sportteljesítményt, másrészt az agy is lassul, mivel nem kap elegendő üzemanyagot - glükózt. Az agy és az izmok közti kommunikáció problémái miatt előfordulhat, hogy a sportoló rossz döntést hoz a mérkőzés vagy verseny fontos, döntő momentumában. Az idegrendszer normális működéséhez, és a fáradtság mértékének csökkentéséhez jótékonyan hozzájárul a magas C vitamin tartalom is. Egy adag, azaz 35 g (amely könnyen elfér a zsebben) 120 mg C vitamint, és 413 kJ azonnali energiaforrást biztosít. Az energia bevitelét legkésőbb 5-10 percen belül érzékelni fogja.

Az Ön mérkőzését vagy versenyét a megfelelő pillanatban segít eldönteni a Penco Energy Gel. A szacharidek az energia azonnali forrása.

Adagolás:

A Energy Gel-t célszerű 5-10 perccel a terhelés megkezdése előtt fogyasztani. Ezzel feltöltődnek a glükogén tartalékok. Utána 30 percenként a fizikai igénybevétel során, majd közvetlenül a befejezést követően is célszerű Energy Gel-t alkalmazni. Ezzel csökkentjük a szervezet regenerálódáshoz szükséges idejét. Az Energy Gel használata egyszerű: egy adagnyi zselét nyomunk a szánkba, és iszunk rá vizet, vagy nagyon higított hypotóniás italt (kb. 200-300 ml). A folyadékpótlás nagyon fontos, mert megelőzi a kiszáradás veszélyét, és alkalmassá teszi a szervezetet, hogy megfelelően fel tudja dolgozni a zselét. Hogy a zselé hatását kitapasztalja, javasoljuk már a verseny előtt kipróbálni az edzések során. Minden olyan sportághoz javasoljuk, melynek időtartama meghaladja az 1 órát.

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.