Chondrovit

12.320 Ft

nem csak a sportolók túlterhelt forgóinak

6 készleten

Cikkszám: PCON120 Kategória:
penco logo

Leírás

Kiszerelés: 120 kapszula

izuletegesz-nap

Jellemzés:

  • aktív anyagok egyedi kombinációja
  • 1920 mg glukosamin a napi adagban
  • 400 mg chondroitin cápa porcból a napi adagban
  • hyaluron sav, D vitamin és nyomelemek (Zn, Cu, Se, B)

Hatások:

A cink és a réz pozitívan befolyásolja a forgók anyagcseréjét, és a kötőszövetek állapotát
A D vitamin befolyásolja a kalcium és foszfor beépülését, és hozzájárul a csontok normál állapotának fenntartásához
A szelén hozzájárul a sejtek védelméhez az oxidációs stresszel szemben, és az immunrendszer normál működéséhez

Penco Chondrovit

Adagolás:

1 kapszula 3-4 x naponta, 1 kiszerelés 34-40 napra elegendő

A Penco Chondrovit hatékony kombinációja a chondroitinnek, glukosaminnek, és hyaluron savnak, kiegészítve cink és réz nyomelemekkel, melyek pozitívan befolyásolják a forgók anyagcseréjét, és a kötőszövetek normál állapotát. A D vitamin befolyásolja a kalcium és foszfor hasznosítását a táplálékból, és hozzájárul a csontok normál állapotának fenntartásához.

A chondroitin, glukosamin, és a hyaluron sav a forgók porcának sejtközi anyagában találhatók. A tudományos szakirodalom szerint a chondroitin sulfát egy poliszacharid, magasmolekulájú anyag, szulfátos glykosaminglykan (GAG). Marha és sertés porcok kivonatából készül, de a legjobb minőségűnek a cápa porcból kinyert változatot tartják. Kivételes képessége van megkötni a vizet a kötőszövetek belsejében. A kötőszövetekben a chondroitin által megkötött víz segíti csillapítani a mozgás közbeni rázkódásokat, ütéseket, és ezzel védi a porcokat a sérüléstől. A glukosaminszulfát egy alacsonymolekulájú anyag, amely könnyen felszívódik a beépül a szervezetbe, és segít felépíteni az új porcot. Ez a chondroitin ún. prekurzora, azaz a chondroitin polyszacharid láncolatának (GAG) egyik építő eleme. A hyaluron sav egy magasmolekulájú polyszacharid, vagyis gykosaminglykan (GAG), ami a sejtközi anyag legfontosabb összetevője.

A chondrovitot nem csak a sportolók túlterhelt forgóinak, és izületrendszerének a védelmére ajánljuk, de a közép és idősebb generáció forgóira is.

Összetevők:

glukosamin szulfát, chondroitin szulfát cápa porcból, cinkoxid, bórsav, mangán szulfát, réz szulfát, nátrium hyaluronát, D 3 vitamin, nátrium szelenát
+ zselatin kapszula (100% zselatin)

Adagolás:

1 kapszula 3-4 x naponta, leginkább evés közben, 4-8 héten keresztül, aztán fokozatosan csökkenteni a mennyiséget 1-2 kapszulára naponta. 2-4 hónapos kúrát javaslunk, melyet egy év alatt érdemes újra megismételni.

További információk

Tömeg 120 g

Gyártó

Penco

penco logo