Penco Nagykövetek

PENCO HUNGARY “nagykövetek”

Futók: Sebestyén Tímea | Kuncz Gábor | Tóth Sándor “Pufi” | Varga Tibor | Rácz Rihárd
Kajak-Kenu: Aranyosi Gábor
Kerékpár: Dr. Kovács Kristóf

PENCO koordinátor:

Palkó Orsolya

„Mindenkinek megvan a megfelelő segítője,
akivel együtt tud dolgozni!”

Palkó Orsolya vagyok, testnevelő tanár, kosárlabda szakedző, életmód és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítési tanácsadó, erőnléti tréner.
Testnevelő tanárként, edzőként, erőnléti trénerként fontosnak tartom a helyes életmódot és táplálkozást. Sportolóként pedig a táplálék-kiegészítést, ami segít a teljesítmény fenntartásában.

A PENCO termékeit 2000 óta ismerem és használom edzéseim és versenyeim során. Több versenysportolónak, hobbi sportolónak segítettem megtalálni a megfelelő terméket, frissítési tervet.
Tanácsadóként, trénerként, tanárként sok mindenben segíthetek, tanácsot adhatok és támogatást. Fontos a bizalom és a kitartás!

A jó tanácsadónak meg kell ismernie a tanácsadásra érkező anyagcseréjét, étkezési szokásait, napi rutinját, sportolási szokásait, betegségeit. A szervezet egy dinamikus egységként működik, minden mindenre kihat.

Ebben szeretnék segíteni gyermekeknek, felnőtteknek, sportolóknak és mindenkinek, aki életmódot szeretne váltani, aki egészségesebb, fittebb, energikusabb szeretne lenni!

Elérhetőségem: palkoorsy@gmail.com

Futónagykövetek:

—————————————————

Sebestyén Tímea

sebestyen timea

Sziasztok!

Nevem Sebestyén Tímea, Székelykeresztúron születtem, 25 éve élek itt Magyarországon.

Én már gyerekkoromba szerettem futni, emlékszem az első futóversenyemre, ami 1989. május 7. volt Székelykeresztúron. A szüleim nem engedtek el, így hát a kis öcsémmel elszöktünk a versenyre.
Egy tavaszi terep verseny volt, 11-12 éves lányok között ezüstérmet szereztem, nagy boldogan vittem haza az oklevelet és a díjat. Onnantól kezdve minden versenyre mehettem. 2013-ban Budapesten futottam le az első félmaratont, 2014-ben pedig a maratont.

Azóta több mint 70 hivatalos félmaratont és 40 hivatalos maratont futottam.

Gyermekkorom óta szeretek futni és sportolni. 2015-ben megnyertem az első Tihanyi Félmaraton távját, így első díjként kaptam egy Penco csomagot, utána próbáltam ki a termékeit, amik nekem nagyon beváltak.

Mivel székely vagyok, így kigondoltam, elterveztem, felkészültem és lefutottam 2016. nyarán Budapestről Székelyudvarhelyig, 20 nap alatt 802 km-t. Otthonról haza futottam Székelyföldre, futásom alatt segítettem nehéz sorsú székely gyerekeknek gyűjteni.
Az egyik Szponzorom a Penco volt, tálálék-kiegészítőkkel segítette az utamat, hogy gyorsabban regenerálódjak, és vitaminnal, ásványi sókkal mindig feltudjam tölteni a szervezetem. A frissítések is nagyon jól jöttek, amik finom izotóniás italok voltak és kiválóan beváltak.

A Penco termékei használata során nem voltak gyomor és egyéb problémáim 20 nap alatt.
Azóta is rendszeresen használom a Penco termékeit és nyugodt szívvel ajánlom amatőröknek, profiknak és mindenkinek, aki sportol.

Nyolc éve napi szinten futok és sportolok, kitapasztaltam sok mindent a futással kapcsolatban, mert már az életem része.
Ha bármi kérdésetek lenne a futással, táplálkozással, Penco termékek használatával vagy akár futócipő és öltözködéssel kapcsolatba szívesen állok rendelkezésetekre.

Ha most szeretnéd elkezdeni a futást abban is szívesen tudok segíteni. Öt éve Egerben lakom, Penco futónagykövetként szívesen segítek a környék futóinak.

Elérhetőségeim: sebtim18@gmail.com  telefon: +3620 805 0401

———————————————

Kuncz GáborKuncz Gábor

Sziasztok!

Kuncz Gábor vagyok idén lettem 30 éves, melyből az utóbbi 17 évet a hosszútávfutás szerelmeseként töltöttem.
A hosszú sportolói pályafutásom alatt rengeteg versenyen vettem részt, melyeken igen előkelő helyezéseket sikerült elnyernem. Ezen időszak alatt a futás minden apró kis fortélyával, valamint a sporthoz kapcsolódó kiegészítő tevékenységekkel is megismerkedtem, mint pl.

  • helyes bemelegítés,
  • nyújtások,
  • verseny után rehabilitáció
  • és termeszetesen a prevenció.

10 éve dolgozom hivatásos sportmasszőrként amivel a sport és az egészség iránti szeretetem miatt kezdtem el foglalkozni. Már több neves sportolóval volt szerencsém dolgozni különböző sportágakban, aminek köszönhetően szerteágazó tudásra tettem szert.

3 éve kerültem kapcsolatba Magyaroszág egyik legjobb táplálék-kiegészítőjével a Pencoval, és azóta is rendszeresen használom is őket valamint büszke vagyok rá hogy engem választottak a márka hazai nagykövetének.
Ha egy terméket kellene kiemelnem akkor a Restart Drink-re esne a választásom, mivel egy porkoncentrátum, amely regeneráló ital elkészítésére szolgál.
Fordulj bátran hozzám a sportolással, masszázzsal kapcsolatos kérdéseiddel, illetve szívesen segítek a termékekkel kapcsolatban is. (Használat, mire jó, mikor kell szedni őket stb.)

Kedvenc idézetem: A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze   (Szent-Györgyi Albert)

Elérhetőségem: gabitry.1@gmail.com

———————————————–

Tóth Sándor "Pufi"Tóth Sándor “Pufi”

Sziasztok!

A nevem Tóth Sándor – Puffadtarcu, de szólítsatok, csak Pufinak.

Idén leszek 40 éves, 2013 óta futok, volt olyan év, hogy 63 versenyen indultam, 70 kg-ot fogytam egy életmódváltásnak köszönhetően. Kipróbáltam magam rövidebb és volt, hogy hosszabb távokon is (50 km).
Egy futóversenyen találkoztam először a Penco termékeivel. Előtte már nagyon sok gyártó termékét kipróbáltam, sajnos a gyomrom nem nagyon kedvelte őket. Kellemes meglepetés volt, hogy, a Penco általam eddig kipróbált termékei közül egyik se okozott problémat, azt hozta, ami a rendeltetése. Több mint 2 éve használom a termékeket, legyen az bármekkora táv, mindig a segítségemre voltak, lesznek. Előszeretettel használom a teljesítményfokozó termékeit. A kedvencem az X-ride Shot.

Óriási öröm volt számomra, amikor a Penco futónagykövetei közé választottak. Próbálok folyamatosan megfelelni a márkának, fejlődni a termékei által.
Bárkinek bármilyen kérdésére szívesen válaszolok, legyen az futás, táplálékkiegészítő, esetleg diéta témához kapcsolódó.

Elérhetőségem: 0670 555 0000 vagy a puffadtarcu@gmail.com
———————————————

varga tiborVarga Tibor

Sziasztok!

Varga Tibor vagyok, 33 éves győri tűzoltó. Egy négy évvel ezelőtti életmódváltás eredményeként 35 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. Ezután kezdtem el futni.
Először csak hobbi szinten, aztán sorra jöttek a versenyek. 57 fm, 8 maraton, terepfutások, triatlon versenyek és mögöttük természetesen a rengeteg edzés. Néhány eléhezés és rosszullét, hasmenés után, ma már tudom, hogy mennyire fontos, hogy ellássam a szervezetemet a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokkal ahhoz, hogy az elvárt teljesítményt hozni tudjam.

Nekem a Penco termékei váltak be a legjobban. Kiváló minőségűek és nem mellesleg finomak is! Bármilyen kérdésetek van a termékkel és a saját tapasztalataimmal kapcsolatban, keressetek nyugodtan.

Elérhetőségeim:
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015383223065
Instagram: tibivarga005
Tel.: +36 70 633 7774
———————————————

Rácz Richárd

Rácz Richárd Penco futónagykövet2016 óta futok hobbyszinten. 2018-ban alapítottunk a testvéremmel egy egyesületet (Fuss a Jövődért Egyesület), ahol a legtöbb futótárs már a Penco táplálékkiegészítőit használja.

A Penco termékeit 2021-ben ismertem meg, és most már csak azokat használom az edzésekhez és a versenyeken egyaránt.

Aszfalton az 5 -7 kilométeres távok a kedvenceim, terepen pedig a 7-14 kilométeres pályákat szeretem.

A Penco termékei közül a Mega Tabs Magnesium, AC Salts (só tabletta) és a Restart Drink váltak be a legjobban.

Korábban több táplálékkiegészítő forgalmazásával foglalkozó cég termékeit kipróbáltam.

A Penco az első, aminek a készítményei nem okoznak gyomorproblémát, ráadásul az ízükkel és a kiszerelésükkel is meg vagyok elégedve.

Megtisztelő volt számomra a felkérés, hogy a Penco futónagykövetei közé tartozhatok. Próbálok folyamatosan megfelelni a márkának és fejlődni a termékei által.

Amennyiben úgy gondolod, hogy segítségedre lehetek a termékek használatával, vagy a futással kapcsolatban keress bátran az alábbi elérhetőségeim egyikén:

tel.: 06 20 3763737

e-mail: raczrichard1984@gmail.com  Facebook: majdnemsportolo  Instagram: majdnemsportoló

———————————————

 

Kajak-kenu nagykövet

Aranyosi Gábor

Aranyosi GáborSziasztok!

Aranyosi Gábor, felnőtt válogatott, Európa bajnoki 6. és vilagbajnoki 7. helyezett, maratonista kajakos vagyok.
2018-ban ismerkedtem meg a Penco termékeivel. Egy magnézium tablettával kezdődött, ami olyan hatékony volt, hogy egyből kíváncsi voltam a többi termékre is, amelyekben szintén nem csalódtam. Minden termék kiemelkedően jó minőségű, finom és könnyen emészthető. Ez utóbbi, nekem, mint hosszútávú versenyzőnek, különösen fontos.

A Penco táplálék kiegészítői, az edzések és versenyek során is biztosítják számomra a kellő vitamin- ásványi anyag- és energiamennyiséget, így segítve elő, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassam. Emellett a hétköznapi életben is tapasztalom jótékony hatását, mivel amióta Penco vitaminokat szedek, szinte nem is voltam beteg.

Mindezek mellett, megnyugtató, hogy a cég minden terméke bevizsgált és garantáltan doppingmentes. Hobbi és profi sportolóknak egyaránt jó szívvel ajánlom!

Hogy miért ajánlom? Erre az egyszerű válaszom az, hogy azért, mert sokkal jobb, mint bármi amit korábban használtam. Ha pedig részletesebb tapasztalatokra vagytok kíváncsiak az általam használt termékekkel kapcsolatban, vagy érdekelne, hogy mit, mikor és hogyan érdemes fogyasztani,
akkor keressetek bátran a fb oldalamon:

https://www.facebook.com/AG91marathonkayak/
vagy Instagramon: agabor_91
———————————————

Kerékpáros nagykövet

Dr. Kovács Kristóf
Dr. Kovács Kristóf

Kedves Érdeklődő!

Dr. Kovács Kristóf vagyok, a PENCO Hungary kerékpáros nagykövete. Évek óta megterhelő munka mellett tudok magas szinten kerékpározni, idén sikerült megnyernem a Cyclocross Magyar Kupa összetett versenyét Master 1 kategóriában, de ezen túl minden évben igyekszem országúton is minél többször dobogóra állni a hazai versenyeken, és több alkalommal mérettettem már meg eredményesen nemzetközi mezőnyben is.

Minden évben a felkészülés és a versenyzés során is a legnagyobb segítségemre a PENCO termékei vannak, amelyek révén tudom biztosítani a nagy igénybevétellel járó sport és munka teljesítményhez szükséges energiát, megfelelően regenerálódjak, és a PENCO termékei segítenek abban, hogy elkerüljem a betegségeket.

Remélem, hogy minél többen kezdik el használni a PENCO termékeit, és bízom benne, hogy ebben akár én is segítségetekre lehetek. Ha kérdésetek van, kíváncsiak vagytok az egyes termékekkel kapcsolatos tapasztalataimra, keressetek bátran akár a facebook-on, akár a kristof.kovacs.dr@gmail.com e-mail címen.