MPL árakA rendelt terméket/termékeket a rendelésben megadott címre futárszolgálattal kézbesítjük ki. Természetesen lehetősége van a személyes, vagy FoxPost/Postai csomagautomatás, illetve Postán maradó  átvételi módra is.

Ön a rendelésnél kiválaszthatja a megfelelő fizetési és szállítási módot. Ennek függvényében a rendelésnél Ön azt az összeget látja, amelyet fizetnie kell. A jobb oldalon látható két táblázatban tájékozódhat a várható díjakról.

30.000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes!

Emlékeztetőül:

Banki átutalásnál – megadott bankszámlaszámra átutalja a termék(ek) árát, és amennyiben futárszolgálatot választotta, a szállítási díjat. Itt utánvételi díjat nem kell fizetnie.

Postai utánvétnél – ebben az esetben kifizeti a szállítónak készpénzben a termék/termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat.

Helyszíni készpénzes fizetésnél – készpénzben fizeti ki a rendelt terméket/termékeket. Más költség nem terheli Önt ez esetben.

A Sportszervilág KFT. a rendelt terméket/termékeket a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül teljesíti. Amennyiben a rendelt termék/termékek nincsenek raktári készleten ez az idő több hét is lehet. Ennek ideje a gyártó cég raktári készletétől és gyártási kapacitásától függ. E-mail értesítést kap a teljesítés várható idejéről ez esetben.

Több termék rendelése esetén a hosszabb szállítási határidőt kell teljesítési időnek venni.
Amennyiben Önnek a hosszabb teljesítési idő nem felel meg rendelését módosíthatja vagy lemondhatja.

Szállítási és utánvételi díjaink bruttó összeget jelentenek minden esetben.

Kérd a csomagodat FoxPost automatába 1150 Ft-ért!

(Utánvéttel összesen 1600 Ft-ért) 30.000 Ft feletti vásárlánál az utánvét díjtalan!)

Keresd meg a legközelebbi automatát, kattints a képre!

Foxpost banner