Kik vagyunk mi?

Azok, akik pontosan tudják, mire van szükséged a fejlődéshez…

Mert a mi hivatásunk az, hogy minden sportolót profi módon segítsünk abban, hogy a legjobb lehessen.

Cégünket olyan cseh vezető élelmiszeripari tudományos munkatársak alapították 1990-ben, akik nagy tapasztalattal rendelkeztek a fiziológiailag aktív tápanyagok kutatásában.

Az alapításkor kitűzött cél a mai napig ugyanaz: újabb és újabb minőségi termékeket fejleszteni a biokémia legújabb kutatási eredményeire támaszkodva, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, a legnevesebb nyugat-európai gyártók nyersanyagaiból építkezve.

Penco Energy DrinkEzen cél jelenik meg az összes termékben, melyek a PENCO márkanevet viselik, legyen az a sportolók számára készített speciális táplálékok széles palettája (kreatin, BCAA, energizáló gélek, karnitin, zsírégetők, izomnövelők, proteinek, aminosavak, izotóniás italok, energiaszeletek stb.), vagy a fogyást segítő táplálék-kiegészítők kínálata, és egyéb étkezési kiegészítők az emberi egészség megtartásához.
Mivel elsődleges célunk a sportolók maradéktalan elégedettsége, a Csehország Élelmiszerbiztonsági Hivatala és Állami Laboratóriuma által rendszeresen ellenőrzött termékek kiváló ízzel rendelkeznek, a bennük lévő tápanyag és hatóanyag pedig pontosan megegyezik a csomagoláson deklarált mennyiségekkel.

 

Jelenleg a PENCO 60 terméket kínál azért, hogy minden olyan igénynek megfeleljen, amelyet a különböző sportágak, és különféle edzettségi szinttel rendelkező sportolók támasztanak.

Minden évben jelentkezünk újabb, kiváló minőségű új fejlesztésekkel, amelyek célja a betegségek megelőzése, a sportolók maximális teljesítményének elősegítése, és mindenki számára a kiváló életminőség elérésének lehetősége.
Fejlesztéseink során szorosan együttműködünk orvosok és tudományos munkatársak szakértő csoportjával, felhasználjuk az élsportolók által szolgáltatott tapasztalatokat, az általuk támasztott igényeket, és figyelembe vesszük az értékesítőinktől kapott visszajelzéseket is, akik közvetlen kapcsolatban vannak a végfelhasználók széles táborával.
haccpCégünknél a HACCP rendszer van érvényben, ami a gyártási folyamat kiváló minőségét, a gyártási technológia maradéktalan betartását, a minőségellenőrzés hatékonyságát, valamint a felhasznált alapanyagot, és a kész termékek minőségét garantálja.

 

Alapfilozófiánk a mindennemű tiltott dopping teljes elutasítása.

 

A Cseh Anti-dopping Bizottság teljes biztonsággal ajánlja cégünket, mint megbízható táplálék-kiegészítőket gyártó vállalatot, és termékeink a hivatalosan bevizsgált, sportolók számára fogyasztásra engedélyezett táplálék-kiegészítők listáján szerepelnek.
Büszkék vagyunk, hogy nagyon sok hazai, és külföldi élsportoló számára teremtjük meg a felkészülés és versenyzés szükséges feltételeit, és nagy örömünkre szolgál, hogy így mi is részesei lehetünk sikereiknek, melyek gyakran csúcsosodnak ki bajnoki címek és győzelmek formájában.

Ne maradj ki Te sem ebből a sikerből!