Daily Tab 44 plus (90 tabletta)

10.260 Ft

13 vitamin, 15 ásványi anyag és 16 biológiailag aktív anyag hatásos kombinációja tabletták formájában, elnyújtott hatásmechanizmussal.

1 készleten

Cikkszám: PDATA Kategória:

Leírás

Kiszerelés: 90 tabletta

antioxidansvitamin

penco-daily-tabs-osszetevok13 vitamin, 15 ásványi anyag és 16 biológiailag aktív anyag hatásos kombinációja tabletták formájában, elnyújtott hatásmechanizmussal. Napi egy tabletta energiát biztosít a szervezet számára, növeli a vitalitást, csökkenti a fáradtságot és növeli a szervezet védekező képességét. Ez utóbbit főként a C, B6 és B12 vitaminok idézik elő.

 • 44 különféle hatóanyag egy tablettában
 • fokozatos lebomlás = tökéletes hatásfok
 • védelem a pszichikai és fizikai kimerültséggel szemben
 • újra tölti a kimerült szervezetet energiával
 • lassítja az öregedést

Minden Daily Tab tabletta biztosítja a szervezet számára szükséges napi vitamin és ásványi anyag mennyiséget, továbbá különféle növényi kivonatot és egyéb biológiailag aktív anyagot, mint pl. a koenzim Q10, cholin, inositol, glutathion, szibériai zsensen, Echinacea purpurea, csipke bogyó, és most ráadásként Activin, valamint lutein és lykopen karotenoidek.

Az Activin piros kaliforniai szőlő magvainak kivonata, magas flavonoid tartalommal. Többszörösen erősebb antioxidáns hatásai vannak, mint a C és E vitaminoknak, vagy a beta karoten-nek. Védi a szervezetet a környezet negatív hatásaitól, a napi stressztől, vagy a rendszertelen életvitel következményeitől. Klinikai és kísérleti kutatások, pl. Talpur NA, etal., Effects of Chromium and Grape Seed Extract on the Lipid Profile of Hyperchlesterolemic Patients. The FASEB Journal, 14: Abstract 503.8, A727, 2000, bizonyítják, hogy az Activin csökkenti a koleszterin szintet, és gátolja az erekben való lerakódását. Ezzel magyarázzák a szakameberek az ún. “francia paradoxont”. Eszerint a franciák, akik hagyományosan többet fogyasztanak a vörös borokból, egyben a világon legkevésbé szenvednek szív- és érrendszeri megbetegedésektől.

 • A lutein egy antioxidáns, sárga karotenoid színezék, a látáshoz nélkülözhetetlen anyag.
 • A lykopen szintén a karotenoidek csoportjába tartozik. A csipkebogyóban, vörös grapefruitban, és főleg a paradicsomban található, ahol a gyümölcs piros színét adja. A szervezetben, mint antioxidáns fejti ki hatását, védi a nukleon savakat és fehérjéket a szabadgyökök károsító hatásától.
 • A Q10 koenzim nem csak hatásos antioxidáns, de fontos szerepet játszik a test energiatermelésében is.
 • A cholin és inositol pozitív hatást gyakorolnak az idegrendszerre, és lipotróp hatásaik révén jól hasznosíthatók a zsírlebontásban.
 • A szibériai zsensen a leghatékonyabb zsensen fajták egyike. Jelentősen erősíti a pszichikai és fizikai teljesítményt. Ismeretesek a fiatalító hatásai.
 • A csipkebogyó kivonat erősíti a C vitamin hatását, és antioxidánsként jut szerephez.
 • Az echinacea szintén antioxidánsként nyilvánul meg, és egyben természetes antibiotikum is.

Adagolás:

egy tabletta naponta, legjobb reggel vagy délben étkezés közben. Ne lépje túl a napi javasolt mannyiséget.

FIGYELMEZTETÉS:
A termék 3 éves kor alatti gyerekek számára nem megfelelő! A termék nem szolgál a változatos étkezés helyettesítésére. Száraz helyen tárolandó, ne tegye ki 20 foknál magasabb hőmérsékletnek, sem közvetlen napsütésnek. Felbontás után 3 hónapon belül fel kell használni.
Gyerekek elől elzártan tárolandó!

További információk

Tömeg 185 g