Magnesium Organic

10.490 Ft

Magnézium (organikus, jól hasznosuló formában), valamint cink, E vitamin, és B6 vitamin hatásos kombinációja.

2 készleten

Cikkszám: p-magne-org Kategória:

Leírás

Kiszerelés: 120 kapszula

vitaminegesz-nap

Magnézium (organikus, jól hasznosuló formában), valamint cink, E vitamin, és B6 vitamin hatásos kombinációja. Alkalmazható a test magnézium veszteségeinek pótlására.

Jellemzők:

  • magnézium citronát formában rendelkezésre álló magnézium
  • cink és E, B6 vitaminok
  • 320 mg magnézium a napi adagban
  • a napi ajánlott beviteli mennyiség 85%-a

Hatások:

  • a magnézium támogatja a fehérjék normál szintézisét, a szervezet elektrolitikus egyensúlyát, és az izmok valamint idegek normál működését
  • a cink hozzájárul a vér szokásos tesztoszteron szintjének megtartásához
  • a B6 vitamin hozzájárul a hormonháztartás aktivitásának szabályozásához, valamint az immun- és idegrendszer normál működéséhez

Adagolás:

2 kapszula 1-2x naponta. A kiszerelés 30-60 napra elegendő.

Részletes jellemzés:

A magnézium egy sor fontos funkciót lát el az energetikai anyagcsere szabályozásában. Biztosítja az izom, valamint ideg aktivitást. A hiánya álmatlanságot, feszültséget és idegességet okozhat, a sportolóknál a teljesítőképesség csökkenésével jelentkezik, és az izomgörcsök egyik kiváltó okának szokták tekinteni.
A magnézium veszteség a verejtéken keresztül főleg azoknál a sportolóknál jelentős, akik forró klímaviszonyok között edzenek vagy versenyeznek. A sportolóknál a csökkent magnézium szint viszonylag gyakori, és pótlása táplálék-kiegészítők segítségével erősen javasolt, mint a görcsök megelőzésének hatékony módja.
A Penco Magnesium Organic Plus táplálék kiegészítőben a magnézium organikus formában van jelen, amit a szervezet jobban tud hasznosítani, mint a gyakran használt olcsóbb szervetlen forrásokat, pl. magnézium oxid-ot. A Penco Magnesium organic plus a szervezetbe 320 mg magnéziumot juttat, ami a napi javasolt beviteli mennyiség 85%-a. További aktív anyagokkal van kiegészítve: a B6 vitamin hozzájárul az ideg és immunrendszer normál működéséhez, az E vitamin a cinkkel együtt segít megvédeni a sejteket az oxidációs stressztől, melynek kockázata növekszik a fizikai terhelés hatására.

Összetétel:

Citromsav magnéziumos sói, zselatin kapszula (100% zselatin), cink oxid, E vitamin (DL-α-tokoferyl-acetát), B6 vitamin (pyridoxin-hydrochlorid), szilícium oxid mint összesülést gátló anyag.

Penco Magnesium Organic Plus

További információk

Tömeg 110 g