Penco X-Ride

460 Ft5.320 Ft

Penco® X-RIDE egy egyedülálló tabletta a test és az elme energetizálásához.

Cikkszám: PXRIDE Kategóriák: , Címkék: ,
penco logo

Leírás

Csomagolás: 3db-os tasak / 50db-os doboz Ízesítés: Pink grapefruit

allokepessegenergiaregeneralostimulalovitamingyorsasagteljesítménynövelőedzes-kozbenegesz-napelotte-30

Penco X-RIDE támogatja

 • a mentális gyorsaságot
 • a koncetráció képességet és a stresszel szembeni ellenállást, és hozzájárul a teljesítmény és a kapacitás növeléséhez.

Penco X-RIDE segít

 • a reakcióidő gyorsításában
 • nem tartalmaz tartósítószert vagy mesterséges édesítőt és színezéket!
 • Csökkenti a fáradtságérzetet

Penco X-RIDE egy egyedülálló tabletta a tested és az elméd számára

 • stimuláló hatású biológiailag aktív anyagokat tartalmaz
 • ezen alkotóelemek “szállítója” a glükóz a szájban hűvös hatást biztosítva

Részletes leírás

A készítés során egy igen fontos összetevő a kakaóbab kivonat (Theobroma cacao L.). A történelemben a kakaót az istenek eledeleként tartották számon. A kakaóbab legfontosabb alkotóeleme a theobromine, amelynek a központi idegrendszert stimuláló hatása van. A kakaóbab ezt meghaladóan alkaloidákkal (theobromine, koffein és theophylline), valamint polifenolokkal is telített, amelyek antioxidáns hatásúak, továbbá pszichoaktív alkotóelemeket is tartalmaz, amelyek az érzékelésre hatnak, javítják az általános közérzetet és antidepresszáns hatásúak.

A koffeinnek a mentális és fizikális képességekre gyakorolt pozitív hatása számos tanulmány által elismert. A koffeinnek az elme élességére, a koncentrációra, a kritikus helyzetekben való döntéshozatali képességre és a stresszel szembeni ellenálló-képességre gyakorolt hatása már tudományosan ismert. A koffein hatása megmutatkozik továbbá a teljesítmény növelésében és a terhelés érzékelésének csökkenésében is.
Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság megállapításai szerint ezek a hatások 3-4 mg/testtömeg-kilogramm adagnál érzékelhetőek. Napi 300 mg koffeinadag biztonságosnak tekinthető. Minden adag Penco® X-RIDE az ajánlott napi C-vitamin beviteli mennyiség 200%-át tartalmazza, ami segít a szervezet ellenállóbbá tételében és késlelteti a szervezet fáradását és kimerülését.
Penco X-RIDE természetes színezékeket tartalmaz és kellemes cseresznyés íze van.
Nem tartalmaz tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket és színezékeket.
Penco X-RIDE nem csak sportolók számára megfelelő választás, de a tanulás, szórakoztatás vagy az autóvezetés és menedzser munka során történő felhasználásra is megfelelő.

Összetevők:

glükóz, tömörítő anyagként mikrokristályos cellulóz, C-vitamin (L-aszkorbin sav), taurin, természetes színezékként karotin (2,4 %), koffein, aroma, kakaóbab kivonat 10%-os theobromine tartalommal.

Adagolás:

Felnőtteknek 1-3 tabletta naponta. Hagyja lassan feloldódni a szájában. Figyelmeztetés: koffeint tartalmaz, nem fogyasztható gyermekek és terhes nők számára. Ne haladja meg az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolja!

Használati útmutató:

 • 30 perccel a tevékenység előtt javasolt bevenni, illetőleg amennyiben 45 percet meghaladó tevékenységre kerül sor, akkor közben is.
 • A hatás kifejtésének ideje az egyéni metabolikus folyamatoktól is függ, így a koffeinre való érzékenységtől is, 20-30 perc nagyjából a bevételtől.
 • A kívánt hatás időtartama is egyéni metabolikus folyamatok és a koffeinre való érzékenység függvénye, de legalább 1 óra.
 • Glükózt tartalmaz.

Tápanyag értékek:

Energia 1040 kJ/244 kcal / 78 kJ/18 kcal, zsír 0g/0g, szénhidrát 61 g/4,6 g, ebből cukor 61 g/4,6 g, fehérje 0 g/0 g, só 0 g/0 g, koffein 1000 mg/75 mg, taurin 4000 mg/300 mg, kakaóbabkivonat 800 mg/60 mg, ebből teobromin 80 mg/6 mg, C-vitamin 3200 mg = 4000%*/240 mg = 300%

* Napi referencia beviteli érték.

FIGYELEM! 18 éven aluliak nem használhatják!

További információk

Tömeg 10 g
Kiszerelés

3 tabletta, 50 tabletta

Gyártó

Penco

penco logo