Penco Energy Gel Long Trail

720 Ft1.030 Ft

Az Energy Gel Long Trail 35 g egy nagyon ízletes energizáló zselé, amely szénhidrátok kombinációjából áll.

penco logo

Leírás

  • Kiszerelés: 35 g és 70g Ízesítés: 35 g – citrom, narancs, pink grapefruit, sóskaramell  | 70 g – málna, narancs, pink grapefruit, sóskaramell

allokepessegenergiateljesítménynövelőedzes-kozben Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

  • Maltodextrinek és egyszerű cukrok speciális keveréke
  • 10 % Izomaltulóz (Palatinóz)
  • Szódium és potasszium ionok
  • Nem tartalmaz hozzáadott sűrítő anyagot
  • Praktikus, könnyen kezelhető, és környezetbarát csomagolás

Miért érdemes a  Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 35 g használata?

  • A magas intenzitású sportteljesítmény folytatásának előfeltétele a szénhidrát raktárak (izom glikogén) kiürülésének lassítása, amelyhez a Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egy egyedülálló energia zselé, szénhidrátok kombinációjából, elektrolitokból és E-vitaminból.
  • Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL segíti a megfelelő szénhidrát bevitelt a fizikai igénybevétel előtt és alatt. Összetett szénhidrátok (maltodextrinek) és cukrok (glükóz és fruktóz) speciális keverékéből, valamint újdonságként palatinózt tartalmaz az energia minél fokozatosabb felszívódásának elősegítésére az elhúzódó sporttevékenység alatt.
  • Az izomaltitóz palatinóz egy természetes anyag, lassú felszívódású szénhidrát alacsony glikémiás indexel. A szervezetben jóval lassabban alakul át más cukrokhoz képest a glükóz szint jóval kevésbé történő megemelése mellett, de az izmok és az agy számára a szukralózzal vagy glükózzal azonos mennyiségű energiát képes biztosítani hosszabb perióduson át.
  • A Nátrium Szódium és a Kálium Potasszum ionok az izzadással járó ásványi anyag veszteség pótlását segítik nehéz terhelés során. Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egyúttal E vitamonban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amelynek a veszélye főként extrém fizikai igénybevétel esetén áll fenn.

Penco Energy Gel

Adagolás:

A zselét lehetőség szerint 5-10 perccel a fizikai igénybevétellel járó feladat megkezdése előtt célszerű elfogyasztani a glikogén raktárak feltöltése érdekében, majd a fizikai igénybevétel során 30 percenként érdemes további egy-egy adagot elfogyasztani, végül a feladat befejezését követően közvetlenül még egy adagot a szervezet regenerációs idejének rövidítése céljából. A zselé használata egyszerű, minden 30 percben egy tasak zselét kell a szájba nyomni és ezt követően vízzel vagy nagyon híg hipotóniás itallal (200-300 ml) leöblíteni. A folyadék pótlás szükséges a szervezet dehidratációjának elkerülése érdekében, valamint a zselé megfelelő megemésztéséhez és felszívódásához szükséges környezet megteremtése érdekében. A zselé versenyen, mérkőzés során történő használata előtt célszerű azt edzés körülmények között kipróbálni. Javasoljuk a termék használatát minden 1 órát meghaladó időtartamú sporttevékenység esetén.

Összetétel:

maltodextrinek, víz, glükóz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyagként citrom sav, C-vitamin (Aszkorbin sav), szódium citrát, potasszium citrát, szódium klorid, aroma (E392 antioxidáns), szinezékként bétakarotin, tartósítószerként potasszium szorbát és szódium benzoát E-vitamin (DL-alfa-tocoferil acetát).

Tápanyag értékek 100g/35g:

Energia 1180 kJ =280 kcal/413kJ=98 kcal * Zsír 0g/0g ebből telített zsírsav0 g/0 g * Szénhidrátok 68 g/24 g, ebből cukrok 24 g/8,5 g * Fehérje 0 g/0 g * Só 0,4 g/0,15 g, E-vitamin 29 mg (242% RHP*/RI*)/ 10 mg (83,5% RHP*/RI*), nátrium 170 mg/60 mg, kálium 170 mg (9% RHP*/RI*)/60 mg (3% RHP*/RI*).

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőttre.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

35 g, 70 g

Íz

Sóskaramell, Citrom, Pink grapefruit, Málna, Narancs

Gyártó

Penco

penco logo