Fat Burner

9.690 Ft

Zsírt éget, és egyben védi az izomtömeget a leépüléstől

5 készleten

Cikkszám: PFATB90 Kategória:
penco logo

Leírás

Kiszerelés: 90 kapszula

karnitindietasenergiaegesz-napelotte-15

  • Zsírt éget, és egyben védi az izomtömeget a leépüléstől
  • Csökkenti az étvágyat
  • Elengedhetetlen a testépítők szálkásító időszakában
  • Fogyókúrák fontos összetevője

A Penco Fat Burner táplálék kiegészítő zselatines kapszulái az ún. zsírégetők (Fat Burners) csoportjába tartoznak. Ez aktív anyagok keverékét jelenti, melyek a fizikai terheléssel együtt csökkentik a test zsírtartalékait, és segítik az izomtömeg építését. A Fat Burner négy hatásos, egymást kiegészítő összetevők rendszerét alkotja, melyek befolyásolják az anyagcserét, és segítik leépíteni a szervezet zsírfölöslegét.

A hydroxycitrom savat (HCA) a Garnicia cambogia növény kivonatából nyerik, és ezt az anyagot már az ősi Kínában is a testsúly csökkentésére használták táplálék kiegészítőként.

Penco Fat Burner

Mitől annyira jelentős ez az anyag a zsírégetésben?

A HCA csökkenti a szacharidek zsírrá és koleszterinné alakulását, mégpedig úgy, hogy inhibítorként gátolja a citrátlyáz enzim működését, amely nélkülözhetetlen az átalakulás folyamatában. A HCA másik fontos tulajdonsága, hogy képes csökkenteni az étvágyat.

Az L-karnitin, amely az aminosavak rokonságába tartozik, nélkülözhetetlen a zsírok lebontásában. A sejtfolyadékban (cytosol) a zsírsavakra kötődik (melyek a zsírok fő összetevői) és átszállítja őket a mitokondriumokba, ahol elégnek, és energiává alakulnak.

A króm segít fenntartani a vér normál glukózszintjét az által, hogy az inzulin hatékonyabb hasznosítását segíti elő. A króm hiánya a táplálékban összefüggésbe hozható a szervezet magasabb koleszterin szintjével.

A cholin közeli rokonságot mutat a B vitaminok családjával, a lecitin egyik összetevőjeként minden élő sejtben megtalálható. Nagyon széles hatókörrel ismeretes, a központi idegrendszer karbantartásától a rendkívül szerteágazó anyagcsere folyamatokig, mint pl. a zsírok és a koleszterin átalakulása, vagy a máj védelme a túlzott zsírlerakódásokkal szemben. És éppen ezeket a cholin által szolgáltatott pozítív hatásokat hasznosítja a Penco Fat Burner.

A Penco Fat Burner és a megfelelő fizikai terhelés együttesen jelentősen csökkenthetik a bőr alatt felgyülemlett zsírtartalékokat.

penco-fat-burner-osszetevok

További információk

Tömeg 100 g
Kiszerelés

50 kapszula, 90 kapszula

Gyártó

Penco

penco logo