L-Karnitin Liquid 1400

7.990 Ft

A Penco L-karnitin liquid 1400 egy folyékony, magas koncentrátumú formája az L-karnitinnek, pantoten savval (B5 vitamin) és háromvegyértékű krómmal gazdagítva, melyek jelentősen erősítik az L-karnitin hatását.

penco logo

Leírás

Kiszerelés: 50 ml Ízesítés: narancs, erdei gyümölcs

dietasteljesítménynövelőelotte-15edzes-kozben A Penco L-karnitin liquid 1400 egy folyékony, magas koncentrátumú formája az L-karnitinnek, pantoten savval (B5 vitamin) és háromvegyértékű krómmal gazdagítva, melyek jelentősen erősítik az L-karnitin hatását.

Az L-karnitin hatása:

  • támogatja a zsírégetést és gátolja a szír lerakódását a szervezetben
  • növeli a teljesítőképességet intenzív fizikai terhelés esetén
  • elodázza a fáradtság fiziológiai megjelenését
  • fokozza a regenerálódási képességet nagy megterhelés után

Részletes jellemzés:

L-KarnitinA Penco L-karnitin liquid 1400 kellemes gyümölcs ízzel rendelkezik, és egy adag (20 ml adagolónyi) 1400 mg L-karnitint, 10 mg panthoten savat, 40 μg háromvegyértékű krómot és nagyon csekély energiamenyiséget – csak 24 kJ-t tartalmaz. Ezzel a kivételesen magas L-karnitin tartalommal a Penco L-karnitin liquid 1400 egyedülálló a piacon, amit a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szakértő véleménye is igazol, és a Cseh Egészségügyi Minisztérium is engedélyezte. Az L-karnitint a 20. század elején fedezték fel, mégpedig húsban. Innen ered a neve is (caro, carnis = hús), és manapság az egyik legnépszerűbb zsírégetőnek számít.

Természetes anyagról van szó, amely jelen van az emberi szervezetben is, és a táplálékunkban. Annak ellenére, hogy az L-karnitin növeli a teljesítőképességet, nem számít doppingszernek. Elsődleges funkciója a hosszú láncolatú zsírsavak szállítása a cytosol-ból a mitokondriális membránokon keresztül ún. “carnitine-transport-shuttle” ingamechanizmussal a mitokondriumokba, ahol a zsírsavak ß-oxidációjára kerül sor (azaz zsírégetésre), miközben energia szabadul fel az izmok működtetéséhez.

Biológiailag csupán az L-formájú karnitin aktív, a D-formájú hatástalan, és csökkenti az L-forma hatékonyságát.

A 100%-osan tiszta L-karnitin a svájci Lonza cég szabadalmaztatott biokémiai eljárásával állítható elő, és L-Carnipure védjeggyel van ellátva.

A B5 antistressz vitamin, más néven panthoten sav, mint az A koenzim része (CoA) javítja az L-karnitin metabolizmusát. A háromvegyértékű króm csökkenti az édesség utáni vágyat, növeli az insulin hatékonyságát, és az insulin azon képességét, hogy szabályozni tudja a vér glükózszintjét, és ezzel hozzájárul a túlsúly csökkentéséhez.

Elkészítés és adagolás:

Egy adagolónyi 20 ml (csupán 24 kJ) mennyiséget kell közvetlenül meginni, vagy már kész italba keverni, pl. Penco Mineral Drinkbe, vagy Ionogenbe. Sportolók, vegetáriánusok, szeniorok, és túlsúllyal küzdő személyek fogyasszanak 1 dagot (20 ml) naponta, az átlagembereknek elegendő 1/2 adagolónyi (10 ml) naponta. Sportolóknak egyszeri 20 ml adagot javaslunk a terhelés megkezdése előtt. Akik fogyni szeretnének, azoknak 10 ml adagot kell fogyasztani reggel, és 10 ml-t a nap későbbi szakaszában, legcélszerűbb edzés előtt. Vegetáriánusoknak, és idősebb embereknek, akiknél az L-karnitin szintje a vérben már alacsonyabb, napi 20 ml adagot javaslunk egyben fogyasztani, mindjárt reggel. penco-l-karnitin-osszetevok

További információk

Tömeg N/A
Íz

Erdei gyümölcs, Narancs

Gyártó

Penco

penco logo